بانو برتر _ بانوی برتر شوید ... طرز تلخی گرفتن پوست مرکبات - بانوبرتر

%d9%85%d8%b1%da%a9%d8%a8%d8%a7%d8%aa

بطور کلی انواع پوست مرکبات که به مصرف غذا ، ترشی ، مربا می رسد باید تلخی آن گرفته شود مگر وقتیکه  مقدار آنرا برای معطر کردن بکار می بریم .

خلال یا هر نوع پوست مرکبات را دو بار در آب می جوشانیم تاکاملاً نرم شود . بعد از ۲۴ ساعت آنرا در ظرف سرد قرارر میدهیم و دراین فاصله  چندین بار آب آنرا عوض می کنیم و هر بار آنرا می چشیم هر وقت تلخی نبود آماده برای استفاده می باشد  بدیهی است بعد از گرفته شدن تلخی اگر مدت بیشتری در آب بماند عطر آن هم کم می شود خیلی ها دوست دارند این مربا یا ترشی یا شیرینی کمی طعم تلخی داشته باشد در چنین صورت بایستی در آب مدت کمتری بماند.

 

۲.۳/۵ – (۷ امتیاز)

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 140 views بار دسته بندی : نگهداری مواد غذایی تاريخ : 28 جولای 2022 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.